Gebr. Vermeer Transport

Gebr. Vermeer Transport is een logistieke dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. Wanneer je naar de website van dit bedrijf gaat, zie je al meteen de mogelijkheden waarvoor je hun om hulp kunt vragen, zoals:

Transport
Industriële demontage
Containers
Testgewichten
Heftrucks
Bedrijfsverhuizing
Verpakken & Export

Gebr. Vermeer Transport

 

Dit is slechte een klein gedeelte waarvoor je dit bedrijf om hulp kunt vragen. Het beste is om zelf even naar deze website te gaan om te kijken of jouw vraag naar een bepaalde dienst er tussen staat. Dit bedrijf is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf. Hier kan je altijd rekenen op gemotiveerde medewerkers, stipte nakoming van jouw opdracht, VCA gecertificeerd en WT erkend en zo kunnen wij nog wel even doorgaan.

Nette service

Voor een tijd terug hadden wij een klus, die wij helaas niet alleen konden verwerken. Daarvoor hadden wij de hulp van de Gebr. Vermeer Transport ingeschakeld. Omdat wij bepaalde grote spullen moesten verslepen in ons magazijn hadden wij de hulp van een heftruck nodig. Aangezien deze klus ongeveer één keer per jaar plaats vindt vonden wij het niet nodig om zelf zo een heftruck aan te schaffen. Daarom hebben wij een afspraak gemaakt met het transportbedrijf en zij hebben ervoor gezorgd dat deze klus zonder problemen werd geklaard.  Gebr. Vermeer Transport

Iedereen die de hulp van dit bedrijf goed kan gebruiken, moet echt eens op de website kijken voor de mogelijkheden, want geen klus is hun teveel. Zelfs het verhuren van containers bestaat tot de mogelijkheden.

No Comments

Post a Comment