Het werk hervatten dankzij Betuwebomen.nl

Iets wat ik nooit had verwacht is mij helaas toch overkomen. Dankzij Betuwebomen.nl heb ik het weer terug kunnen krijgen zoals het was. Wij hebben namelijk bij onze boerderij een prachtige gaard met diverse bomen staan. Op zich is dat enorm prachtig om het te zien, echter verkopen wij hier veel soorten fruit van. Puur wegens het feit dat er gewoonweg teveel fruit vanaf komt, meer dan dat wij in ieder geval op kunnen. Helaas hebben wij voor enkele weken terug een flinke storm gehad waardoor vrijwel alle bomen het niet hebben overleefd. Doordat de wortels zo diep in de grond zaten viel de een naar de andere op de grond. Dit resulteert in het feit dat wij geen verkoop meer hadden en dus ook niet meer hieraan kunnen verdienen.

logo-bb

Oplossing gezocht

Toch wilde wij dit zo spoedig mogelijk herstellen om de verkoop weer op te pakken. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die aantrekkelijk is qua kosten. Diverse bedrijven gezien waar het mogelijk is om bomen te kopen. Toch ben ik ook deze keer op de website van Betuwebomen.nl blijven hangen. Zij blijven ongeacht wat de goedkoopste! Hierdoor heb ik bij dit bedrijf een bestelling geplaatst met het bericht erbij of dat zij spoedig mogelijk kunnen leveren.

juglans_regia

Gelukkig was dit geen enkel probleem waardoor zij diezelfde week al met mijn bestelling voor de deur stonden. Nu hopen dat de bomen het werk weer goed uit gaan voeren.

No Comments

Post a Comment