Hip voor nop: Outletshoptuinmeubelen

 

 

OutletshoptuinmeubelenOmdat het tuinseizoen er weer aan zit te komen -en ik graag m’n dagen spendeer op een zonnig plekje- ging ik op zoek naar een nieuwe tuinset en kwam ik uit bij Outletshoptuinmeubelen. Mijn vorige loungeset was al vrij snel weer doorgezakt, maar daar mag ik niet over klagen aangezien zowel de prijs als de kwaliteit aan de lage kant was. Maar goed, ik heb een tijdje gespaard en had budget voor een nieuwe loungeset. Maar waarom zou je daar veel geld aan uitgeven als je ook echt design tuinmeubel in de aanbieding kunt krijgen? Juist, en daarom zijn er shops als Outletshoptuinmeubelen die prestigieuze merken met verbazingwekkende kortingen. Relaxed voor mij en mijn bankrekening dus!

Aluminium tuinset

4 seasons outdoorMijn vrouw en ik wisten gelukkig al nagenoeg precies waar we naar op zoek waren, dus we hadden onze favoriete loungeset al snel gevonden. Deze keer geen wicker voor ons, maar een stevige aluminium loungeset die langer mee moet gaan dan onze vorige. We kozen voor aluminium omdat het een licht materiaal is en dus makkelijk verplaatsbaar. Wel zo fijn aangezien wij onzetuin zo’
n tien keer per zomer of lente willen veranderen. We hebben de loungeset besteld en, zoals de shop belooft, werd hij binnen vijf werkdagen keurig verpakt geleverd. Ook al is het op het moment van schrijven regenachtig weer… We hebben hem in de schuur staan en stiekem natuurlijk al even getest en ik moet zeggen dat mijn vrouw en ik er superblij mee zijn! We zijn nu de trotse eigenaars van een eye-catching tuinset die we voor een relatief prikkie hebben gekocht bij Outletshoptuinmeubelen. Neem er ook eens een kijkje en laat me weten wat jij vindt van de prachtige tuinsets!

aluminium tuinset

 

No Comments

Post a Comment