Houten regenton aangeschaft voor in de tuin

Ben jij op zoek naar een houten regenton of er één van een ander materiaal? Dan zit jij bij het bedrijf :Regentonkoning aan het goede adres. Dit bedrijf heeft een groot assortiment aan deze artikelen. Dit van verschillende materialen. Mijn man en ik vinden het milieu heel erg belangrijk en zo willen wij ook graag wat water besparen. Zo wilden wij het regenwater opvangen in een ton. Van dat water in de ton konden wij onze bloemen en planten van water voorzien. Ook kunnen wij dat water gebruiken wanneer wij de auto aan het wassen zijn.

Houten regenton

Kwalitavie houten regenton

Wanneer je op de website van deze onderneming komt, dan zie je gelijk al hoeveel soorten er zijn. Het liefste wilden wij een product van kastanje hout of van eiken. Zo zagen wij een aantal hele mooie vaten afgebeeld staan. Wij hebben gekozen voor eiken houten regenton. Deze worden geïmporteerd uit Frankrijk en zijn eerder gebruikt als whiskey vaten of als wijnvaten. Het vat waar wij voor hebben gekozen heeft een inhoud van 225 liter. Maar er zijn natuurlijk ook andere inhouden verkrijgbaar. Er zit een mooie kraan bij en een deksel waarmee de ton dicht kan. Ook is de kwaliteit heel erg goed van het product, zodat wij er jarenlang plezier van kunnen hebben.

Houten regenton

Mooie aanwinst voor onze tuin

Nadat wij onze bestelling hadden doorgevoerd, werd de houten regenton al na drie werkdagen geleverd. Het heeft een mooi plekje in onze tuin gekregen en het ziet er heel goed uit. Voor ons is het een echte aanwinst. Dit bedrijf levert door heel de Benelux en in Duitsland. De prijzen van de vaten zijn heel erg scherp en je kan veilig op de website betalen. Kijk ook eens in de outlet op de website. Daar kan jij voor een nog scherpere prijs leuke producten vinden.

 

 

 

 

 

No Comments

Post a Comment