Huis inrichten met nieuwe inspiratie

modern-scandinavisch-interieur-500x332Soms heb je van die fases dat je ineens iets heel anders met je woning wilt doen, dat heb ik een tijd geleden ook gehad. Ik ben een persoon die erg bezig is met om de tijd dingen veranderen en daar hoort mijn woning ook bij dus die was deze keer aan de beurt. Op een website heb ik erg veel foto’s bekeken van inspiratie ideeën die misschien wel bij mij van toepassing gebracht konden worden, ik ben eens gaan rondkijken naar wat leuke creatieve dingen en al snel kwam ik met een top idee voor mijn Huis inrichten.

nieuw interieur

Na de inspiratie op te hebben gedaan op de website had ik een heleboel dingen die ik waar wilde maken en die heb ik natuurlijk meteen opgeslagen. De week erna heb ik alles onder handen genomen en al snel zag je een groot verschil met voorheen, het gaf veel meer rust dankzij de nieuwe spullen en indeling van alles. Ik was er enorm blij mee en had meteen het gevoel dat ik ook echt weer ‘thuis‘ was. De kleuren die ik gekozen heb zorgen meteen voor een warme uitstraling en een huiselijke sfeer, het project ‘Huis inrichten’ is dus goed geslaagd.

Tip voor elk interieur

Ben jij zelf ook eens toe aan wat verandering in je woning? Kijk dan ook op de website en doe leuke ideeën op die je kunt toepassen in jouw huis goed van toepassing kunnen zijn. Ik ga nu van mijn nieuw georganiseerde woning genieten en wie weet over een tijdje dat ik wel weer alles ga omgooien, je hebt nooit teveel inspiratie!modern-scandinavisch-interieur-3-500x332

No Comments

Post a Comment