Kies voor een fraaie gietvloer in huis

Geef je woning meer stijl, door voor eenĀ gietvloer in huis te kiezen! Met een gietvloer kun je een woning een moderne, strakke look geven. Daarbij biedt een gietvloer verschillende andere voordelen, ten opzichte van een tapijt of bijvoorbeeld een houten vloer. Denk aan het vocht wat per ongeluk op de grond valt als je kind een glas omstoot. Het vocht zal niet in de gietvloer trekken, door een speciale coating die hierop aangebracht is. Zo kun je de vloer eenvoudig schoonmaken! Het maakt dat de vloer een lange tijd mooi zal blijven.

IMG-20170704-WA0002-1200x1200

Bij het op maat laten maken van een gietvloer heb je de keuze uit tal van verschillende modellen. Kies je voor een donkere gietvloer, of geef je de voorkeur aan een lichtere variant? Voorzie je de hele woning van een gietvloer, of kies je enkel voor gietvloer in specifieke ruimtes? Enzovoorts. Door je vooraf goed te laten informeren over de mogelijkheden die je hebt, kun je een weloverwogen keuze maken.

Voordelen van een gietvloer in je ruimtes

microcement-1-1

Het voornaamste voordeel van een gietvloer werd reeds omschreven, namelijk de duurzaamheid van dit type vloer. Bij een normaal onderhoud van de vloer, kun je hier vele jaren mee vooruit. Daarbij is de gietvloer zeer eenvoudig te onderhouden. Het kan verstandig zijn om de gietvloer eens in de zoveel tijd van een nieuwe coating te laten voorzien. Zo weet je zeker dat vocht niet in de vloer kan trekken. Een specialist op het gebied van gietvloeren kan je hier meer over vertellen.

No Comments

Post a Comment