Lichtkoepels voor een andere sfeer

lichtkoepel_1 Het was weer eens tijd voor nieuwe meubels. De hele woonkamer zou opnieuw gedaan worden. Samen met een bedrijf dat de woonkamer voor mij ging doen heb ik besloten dat er veel donkere aardetinten worden gebruikt. Omdat er veel donkere kleuren gebruikt zouden worden wil ik wel zeker weten dat de woonkamer niet te donker zou worden. Voordat de woonkamer aangepakt zou worden heb ik lichtkoepels laten plaatsen

Bestellen en plaatsen

 

Via een vriend heb ik een hele goede tip gekregen. Hij vertelde namelijk over een bedrijf dat super goede lichtkoepels verkocht en dat als ik dit wou laten doen dat ik deze bij dit bedrijf moest bestellen. Ik heb contact opgenomen met het bedrijf om te kijken hoe duur het ongeveer ging worden.

Aan de telefoon is mij van alles uitgelegd en ik was overtuigd over de afmetingen die ik wou gaan bestellen. Ik ben zelf wel handig maar niet zo handig dat ik lichtkoepels zelf kan installeren. Diezelfde vriend die mij naar dit bedrijf had gestuurd heeft mij ook het nummer gegeven van het bedrijf die de lichtkoepels voor hem had geplaatst. Ook bij dit bedrijf was het ontzettend makkelijk om een afspraak te maken.lichtkoepel_dakbetreding

De lichtkoepels kwamen op tijd aan en deze werden geplaatst door het bedrijf. Gelukkig was dit allemaal gedaan voordat de woonkamer omgegooid zou worden en de nieuwe spullen er stonden. Het was nogal stoffig geworden omdat er grote gaten in het dak gemaakt moesten worden.

Ik ben hartstikke blij met de nieuwe woonkamer en gelukkig heb ik de lichtkoepel op tijd laten plaatsen!

No Comments

Post a Comment