Mijn bezoek aan een luxe hotel

Als cadeau voor mijn vriend had ik voor zijn verjaardag een leuk dagje uit gepland. Na afloop zouden we slapen in een luxe hotel in Amsterdam. Overdag zijn we naar Madame Tussauds geweest. Dat was geweldig want mijn vriend is heel erg fan van Marco Borsato. Zo kon hij op de foto met het wassen beeld. We hebben er heel hard om kunnen lachen want hij stuurde de foto ook naar zijn moeder. Die geloofde het helemaal en dacht dat we Marco Borsato echt tegengekomen waren. Hilarisch was het. Toen we klaar waren bij Madame Tussauds, hebben we een terrasje gepakt op het Leidseplein.  Heerlijk vind ik het om daar een lekker biertje te drinken en een beetje te kijken naar de mensen die rondlopen. Amsterdam is een stad vol met diverse mensen. Op het terrasje hebben we nog lekker kunnen na kletsen over wat we allemaal gezien hebben in het museum. Ook hebben we een foto van ons en Marco Borsato op Facebook gezet. In de avond zijn we heerlijk uiteten gegaan en daarna vertrokken we naar het hotel.

Aangekomen in het hotel

Toen we aankwamen in onze hotelkamer stonden mijn vriend en ik stil van verbazing. Wat was het een mooie kamer. We hadden zelfs een jacuzzi en een hele mooie glazen douchecabine met glazen deur. De douchecabine was erg groot en had zelfs twee douchekoppen. We hebben even gedoucht en zijn daarna een filmpje gaan kijken op het bed. Ik weet al wat ik ga kopen als ik later met mijn vriend ga samenwonen. Zo’n mooie glazen douchecabine. Heel stijlvol en luxe.

1390588330-amsterdam-museum-toussads-b

No Comments

Post a Comment