Tip: verhuizen Rotterdam met studentverhuizers

Verhuizen RotterdamVandaag ga ik het met u hebben over verhuizen Rotterdam. Ikzelf ben afgelopen maand verhuisd naar een nieuw woning naast het centrum van Rotterdam. Het kopen van deze woning was een forse investering, maar achteraf gezien heb ik zeker waar gekregen voor mijn geld. Maar na aankoop van deze woning moest er veel gebeuren waaronder het aanleggen van de vloer, schilderwerken en dergelijke. Na het voltooien van deze activiteiten moesten mijn meubelen over verhuisd worden naar mijn nieuwe woning. Zodoende ben ik een kijkje gaan nemen op het internet. Met de intentie een goedkoop verhuisbedrijf te vinden. Via het internet belandde ik uiteindelijk op de website van studentverhuizers.

Nu denkt u wat is studentverhuizers? Nou dit is een erkend verhuisbedrijf dat bekend staat om de lage tarieven. Wanneer u verhuisd binnen Rotterdam worden er geen benzinekosten berekend. De benzinekosten drukken meestal erg op de kosten, maar bij studentverhuizers was dit niet het geval. Vandaar dat ik uiteindelijk het besluit nam om het bedrijf studentverhuizers in te huren!

Goede service

Geweldige service

De service van het personeel was geweldig. Mijn meubelen werden vervoerd met professionele verhuismaterialen, en ook waren alle personeelsleden zeer vakkundig. Binnen enkele uren waren al minn meubelen dan ook verplaatst naar mijn nieuwe woning. Achteraf gezien kan ik u vertellen dat de service van studentverhuizers geweldig is. Al mijn meubelen zijn netjes zonder ook maar een krasje afgeleverd bij mijn nieuwe woning.

Dus wanneer u gaat verhuizen in de omgeving van Rotterdam? Dan is Studentverhuizers een zeer interessante optie voor u!

Regio

No Comments

Post a Comment