Veilig rookkanaal voor de openhaard

Het wordt weer een stuk kouder en de kachel mag weer aan. Gelukkig heb ik recentelijk een open haard laten plaatsen en daarvoor heb ik een veilig rookkanaal laten plaatsen door Veiligrookkanaal.nl. Bij dit bedrijf heb ik alles op maat laten maken en ben ik ervan verzekerd dat het rookgas en de dampen goed worden afgevoerd.

MAkkelijk bestellen250 isoduct

Op de website van Veiligrookkanaal.nl kon ik een veilig rookkanaal zelf samenstellen. Omdat natuurlijk iedereen weer zijn eigen eisen heeft is dit ideaal! Ik had er zelf niet zoveel verstand van en daarom heb ik nog eventjes gebeld naar de klantenservice. Ik werd hier vriendelijk geholpen en mijn vragen werden beantwoord.

Ik wist eerst niet wat isoduct inhield maar door de duidelijke uitleg was ik al heel goed geholpen. Op de website kon ik gelijk zien hoe duur het ging worden. Het is natuurlijk veel handiger dat je zelf de prijs kan zien dan dat je continu offertes aan moet gaan vragen.

isoductHet bestellen van de producten ging super makkelijk en een week later had ik alles al in huis. Een vriend van mij had beloofd deze voor mij te monteren en dat is ook heel makkelijk gegaan. Hij vertelde mij dat ik voor de prijs hele goede spullen heb ontvangen en dat deze zeker goed zouden werken.

Als ik nu de open haard aanzet weet ik zeker dat alle gassen en dampen veilig worden afgevoerd. Ik hoef mij hier gelukkig geen zorgen over te maken!

No Comments

Post a Comment