www.tegelmegashop.nl; Altijd een passende tegel.

Eenvoudig en veilig online tegels kopen doet u op www.tegelmegashop.nl/, maar natuurlijk bent u ook welkom in onze prachtige tegelshowroom van 1.000 m2 in Roermond (nabij het Retailpark). Topkwaliteit tegels voor de scherpste prijs is onze visie. Wij bieden een uitgebreid en divers tegelassortiment met een helder doel; Altijd een passende tegel vinden voor onze klanten!

Altijd een passende tegel.keramisch_parket_20x80_abitare_tikal_noce

Wij streven ernaar om voor iedereen altijd een passende tegel te bieden. Of het nu gaat om uw droom toilet, droom keuken, droom badkamer, droom woonkamer en/of droom terras, wij willen u voorzien van de perfecte tegel. Ons assortiment is uitgebreid en divers, maar dan wel zonder u te overrompelen; Een optimale balans tussen materialen, kleuren, afmetingen, afwerkingen, prijsniveaus en vooral ook stijlen. Wij bezoeken jaarlijks diverse beurzen en fabrieken om nieuwe trends te spotten, waarmee we ons assortimkeramisch_parket_20x80_abitare_tikal_biancoent kunnen verrijken. Strakke keramische betonlook tegels, sfeervol keramisch parket, natuurlijk mozaïek van marmer, traditioneel travertin romaans verband, decoratieve Portugese tegels en alles hier tussenin! Wat uw wensen, behoeften, persoonlijke (smaak)voorkeuren ook zijn, bij Tegelmegashop.nl vindt u altijd een passende tegel.

Bij Tegelmegashop.nl vindt u een prachtig assortiment tegels en bijproducten, zoals voegmortel, voorstrijkmiddel, tegellijm en alle mogelijke tegelgereedschappen. Ook bieden wij een prachtig sanitair assortiment, van badkamermeubels tot inbouwtoiletten en van kranen tot RVS douchedrains. Alles wat u nodig heeft voor uw droomkeuken en droomtoilet! Wilt u meer weten? Bezoek dan onze webshop of breng een bezoek aan onze showroom in Roermond. Onze medewerkers zijn u graag van dienst met een gericht advies en een passend antwoord!

No Comments

Post a Comment